top of page
  • Facebook
2022-05-17 11.55.45.jpg

Konnerud skolekorps 

har alltid plass til flere barn.

Konnerud Skolekorps

Konnerud Skolekorps ble stiftet i 1955 og teller ca. 50 musikere i alderen 6 til 19 år, fordelt på hovedkorps, juniorkorps og aspirantkorps. Korpset har alltid plass til nye medlemmer!

Vi øver sammen hver tirsdag på Konnerud skole – i tillegg til at medlemmene har individuelle timer ved Drammen kulturskole.

Entusiastiske barn, engasjerte foreldre og kunnskapsrike dirigenter sørger for et godt sosialt miljø og mye aktivitet. 

Hvert år arrangerer vi vårt tradisjonelle loppemarked, går i 17. mai-tog og holder flere konserter i løpet av året, deriblant den tradisjonelle julekonserten i Konnerud kirke.

Skolekorpsets arbeid for barn og ungdom på Konnerud er i stor grad basert på egenfinansiering, loppemarked og gaver. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag fra musikkvenner på Konnerud til dette arbeidet. En god økonomi gjør oss i stand til å gi et godt og attraktivt tilbud til medlemmene.Bidrag kan overføres til korpsets konto nr. 9015.16.15758,eller man kan bruke Vipps til #88209.

(Direkte økonomiske bidrag til skolekorpset kan gi rett til skattefradrag. Ta kontakt med admin@konnerud-skolekorps.no for detaljer)

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konserter og det som skjer med korpset:
https://www.facebook.com/Konnerud.skolekorps

Instrumentprøving
Tirsdag 16. og 23. april 2024 kl. 17.30 kan du prøve instrumenter på Konnerud skole. Vi starter et nytt kull rekrutter med mulighet til en prøveperiode frem til sommeren, og håper DU har lyst til å være med!

Logo KSK.jpg
Konnerud skolekorps
admin@konnerud-skolekorps.no

Følg oss på Facebook!

  • Facebook

Konnerud skolekorps

bottom of page